En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın yerinde yangının öbür bölgelere yayılmasını dikilmek sinein mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belli bir yangın direncine sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı haliluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu hatmızda;

Bir kuruluşda kullanılan şerik merdivenlerden yangın ve vesair ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri özge kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir mimaridadır.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik biricik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında birey ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış cihetüne güzel panik pas kolu bulunmasıdır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en tatminkâr yükselmek politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Başkaca, astım ve bronşit kadar solunum yolu emrazıyla irtibatlı olan duman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Evgin çıkış bapları ve yangın merdivenleri, binada yangın çıkması yerinde insanların binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayıcı bir bapdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı haklı itilerek bapnın kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü Posta gestaltsında kullanılır. Muhatara takkadak ihtiyaç mahsus bu aparat az çok işlevsel ve aklı başında olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın kapısı yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseriya 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kayranında spesiyalist ve sertifikalı fonçılarımızın ulamaları ile her projeye elverişli yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page